Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019

donderdag 14 mrt 2019

Avonturenboerderij Molenwaard is uitgeroepen tot het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2019' door ANWB-leden.†Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste Uitje van Nederland’.

Nog maar 11 maanden geopend, mag Avonturenboerderij Molenwaard zich nu al het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019 noemen. Het themapark in Groot-Ammers laat hiermee enkele grote namen in de vrijetijdssector, zoals Archeon, CORPUS en Vogelpark Avifauna, achter zich.

Een ANWB-lid over Avonturenboerderij Molenwaard: ‘Het personeel is uitermate vriendelijk, correct en servicegericht.’

De Gouden Award werd vol trots door directeur Michael van Hoorne in ontvangst genomen: “Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben! Twee jaar geleden begon dit avontuur: het starten van een eigen themapark. We hebben zo ontzettend hard gewerkt met heel ons team; dag en nacht gingen we door. We hebben alles op het spel gezet en risico’s genomen, maar het lukte. Het publiek kwam massaal, de bezoekers waren zeer tevreden ťn het concept is uniek! Dat is nu beloond met goud: het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019! Ik wil iedereen bedanken die heeft geholpen, zo hard heeft gewerkt, die het ons heeft gegund en die ons kansen gaf. Maar, bovenal ben ik supertrots op het meest gastvrije team van Nederland: onze medewerkers!”

De verkiezing ‘Leukste Uitje van Nederland’ is onderdeel van het Land van ANWB. Dit jaar zijn ruim 63.000 stemmen uitgebracht op uitjes die ANWB-leden het meest waarderen in verschillende categorieŽn.

Avonturenboerderij Molenwaard,†Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers, tel: 0184-784 111,†www.Avonturenboerderij.nl